асфалтиране

Фирмена политика

Фирмената ни политика е насочена към внедряването на най-новите технологии в строителството, осигуряване на висока квалификация на персонала и безопасност на труда и строителния процес. Работим в съответствие с изискванията на закона на р.БЪЛГАРИЯ в областта на опазването на околната среда и предотвартяването на еко замърсяваня. Екипът ни има възможност да реализира огледи на обекти във всеки град в страната.


ВИЖ УСЛУГИТЕ >

Гаранция за качество

Гарантираме качество на всички строително-ремонтни дейности, които извършваме: полагане на асфалт, асфалтополагане на всякакъв вид площи, асфалтиране на пътища, асфалтиране на улици, машинно асфалтиране, ръчно асфалтиране, асфалтиране на тротоари и дворове, частично асфалтиране, кръпки, недостъпни и достъпни места, ПЪТНА МАРКИРОВКА, полагане на бордюри, полагане на тротоарни плочки и др.

Доверете се на обучения ни екип от експерти в строително-ремонтната дейност и полагането на асфалт. Ние сме Вашите сигурни партньори, които могат да реализират проекта Ви без последващи проблеми и нужда от ремонт на ремонта.


ВИЖ УСЛУГИТЕ >
асфалтиране
асфалтиране

Обхват на дейността

Екипът ни има възможност да реализира огледи на обекти във всеки град в страната. Разполагаме с необходимата техника и оборудване за да реализираме асфалтиране на всякакви терени и вертикални планировки във всеки град или село в България.

Вие избирате посоката, а ние създаваме пътя, защото най-важното за всеки от нас е именно пътя, по-който избираме да вървим! Така е и така ще бъде поне, докато не се научим да летим!


ВИЖ УСЛУГИТЕ >

Често задавани въпроси

В днешно време, в съвременното общество, търсенето на начини за подобряване на околната среда е от съществено значение. Ние разбираме нуждата от удобство и функционалност в дома и обществените пространства. Специализираме се в създаването на качествени асфалтови покрития, изграждане на алеи за безпроблемно движение на автомобили и пешеходци. Ако търсите професионално изпълнение и издръжливост на всякакви проекти, свързани с асфалтиране, свържете се с нас днес.

Качество и гаранция

Предлагаме гаранция за качеството на положения асфалт, положените тротоарни настилки и паркинг елементи.

Професионално отношение

Ние работим коректно и професионално. Доверете се на нашия опит и индивидуалното ни отношение към всеки клиент.

Времето за завършване може да варира в зависимост от размера на площта, но обикновено отнема около няколко дни за подготовката и поставянето на асфалт.

Основните причини за разрушаване включват тежки товари, температурни промени, вода и липса на подходящо поддържане.

Редовната инспекция, запушване на пукнатини и поправки на влошенията могат значително да удължат живота на асфалтовото покритие.

Времето за завършване може да варира в зависимост от обхвата на проекта, но обикновено отнема няколко седмици от началото до края на процеса.

Тротоарните плочки се изработват от различни материали като бетон, гранит, плочки от природен камък и други. Асфалтовите пътища се изграждат чрез смес от минерални продукти като пясък, камъни, минерални вълни и специални свързващи вещества.